LQ-590

LQ-590

24 пински игличен печатач                                                              

                                                            Главни карактеристики:

  • Број на колони : 80 колони
  • Број на копии : оригинал + 4 копии
  • Брзина : 440 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 360 x 180 dpi
  • Животен век на главата : 400 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна , опција за мрежно поврзување
  • Тип на хартија : единечна и континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година

 

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем