LQ-50 ПРОМО

LQ-50 ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 17.484 денари + 5%ДДВ

  • Број на колони : 50 колони
  • Број на копии : оригинал + 2 копии
  • Брзина : 360 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 360 x 180 dpi
  • Животен век на главата : 200 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна
  • Тип на хартија : континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ