LQ-50

LQ-50

24 пински игличен печатач                                                              

                                                         Главни карактеристики:

  • Број на колони : 50 колони
  • Број на копии : оригинал + 2 копии
  • Брзина : 360 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 360 x 180 dpi
  • Животен век на главата : 200 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна
  • Тип на хартија : континуирана
  • Епсон гаранција: 1 година

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем