Epson M200

Epson M200

мултифункциски црно-бел печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина (А4 формат) : 15 стр./мин
  • Резолуција на скенер: 1200dpi
  • Меѓуврска: USB и мрежно поврзување.
  • IPrint функција (печатење преку телефон, таблет)
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  10 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
  • Вклучени во паковањето : 2 шишиња (2 x 140 ml) пигментно мастило со капацитет за печатење на 12.000 црно бели страни.
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 50.000 страни.

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем