Epson V19

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 4800 dpi
 • Големина на формат : A4
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 8.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 9.0 (Windows),
 3. Epson Copy Utility,
 4. Epson Document Capture Pro (Windows only),
 5. Epson  Event Manager
 6. Epson Scan
 • Меѓуврска : USB (Micro-B connector)
 • Тежина : 1.5 kg

Recent Projects

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ  

LQ-50 ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 17.484 денари + 5%ДДВ