Epson PERFECTION V19

Epson PERFECTION V19

A4 Документ скенер

                                                                     Главни карактеристики

 

  • Тип на скенер : flatbet
  • Резолуција на скенирање : 4,800 dpi x 4,800 dpi (
  • Големина на формат : A4
  • Брзина на печатење: Црно-бело печатење 12s/по страна и 29s/по страна
  • Капацитет на скенирање: 3000 стр.на ден
  • Без време за загревање
  • Вклучен софтвер : ДА
  • Меѓуврска: USB 2.0 Micro-AB

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ