Epson L455

Epson L455

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 9 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 4.5 стр./мин.
 • Резолуција на скенер: 1200 DPI
 • Резолуција на печатење: 5760 x 1440 DPI
 • Меѓуврска: USB, Wi-Fi
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  13 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Навигациски 3.7cm LCD колор екран на допир
 • Мемориски картички: SD, SDHC, SDXC
 • Мобилни сервиси на печатење: Epson Connect (iPrint, Email Print), Apple AirPrint, Google Cloud Print
 • Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70ml) dura brite мастило со капацитет за печатење на 4.000 црно бели и 6500 колор страни
 • Гратис 2 шишиња црно мастило
 • Компактен дизајн
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

Recent Projects

Honeywell Solaris 7980G

повеќе-линиски бар-код читач на сталакт                

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем