Epson L850

Epson L850

мултифункциски колор ФОТО печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 5 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 4.8 стр./мин.
 • Резолуција на скенер: 1200dpi
 • Резолуција на печатење: 5,760 x 1,440 DPI
 • Меѓуврска: USB
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Навигациски 6.9cm LCD колор екран на допир
 • Мемориска картичка: SDXC, SDHC, SD, Memory Stick PRO, Memory Stick
 • Вклучени во паковањето : 6 шишиња (6 x 70ml) Claria мастило со капацитет за печатење на 4.000 црно бели и 6500 колор страни.
 • Компактен дизајн
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 3.000 страни.

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем