Epson L7180

Epson L7180

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 13 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 10 стр./мин.
 • Двострано печатење
 • Меѓуврска: USB, Wi-Fi, Wi-Fi direct, Ethernet
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  13 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Вклучени во паковањето : ?
 • Компактен дизајн
 • 6.8cm LCD екран
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год.

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем