Epson L310

Epson L310

колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина при црно-бело ISO печатење: 9 стр./мин.
  • Брзина при колор ISO печатење: 4.5 стр./мин.
  • Меѓуврска: USB.
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  10 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
  • Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70 ml) оригинално мастило со капацитет за печатење на 4.000 црно бели и 6.500 колор страни.
  • Гратис 2 шишиња црно мастило
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем