Epson M2170

Epson M2170

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина при црно-бело печатење: 39 стр./мин.
  • Резолуција на скенер: 1200 x 2400 dpi
  • Резолуција на печатење: 1200 x 2400 dpi
  • Меѓуврска: USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W
  • Вклучени во паковањето : 2 шишиња (2 x 120ml) пигментно мастило со капацитет за печатење на 11.000 црно бели страни.
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни. + 2 години со регистрација на уредот на официјалниот Epson портал.

Recent Projects

Honeywell Solaris 7980G

повеќе-линиски бар-код читач на сталакт                

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем