Epson L1800

Epson L1800

A3+ колор ФОТО печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

  • Брзина при колор ISO печатење: 2.6 стр./мин.
  • Меѓуврска: USB.
  • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  16 W
  • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
  • Вклучени во паковањето : 6 шишиња (6 x 70ml) dura brite мастило со капацитет за печатење на 1.500 фотографии.
  • Компактен дизајн
  • Поддршка за Win. и MAC. OS.
  • Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем