Epson L1455

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 18 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 10 стр./мин.
 • Двострано печатење
 • Двострано скенирање
 • ADF 2 – двостран автоматски додавач на хартија за скенирање
 • Меѓуврска: USB, Wi-Fi, Wi-Fi direct, Ethernet
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  20 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 100 листови
 • Вклучени во паковањето : 8 шишиња (8 x 70ml) 2 сета на мастило
 • Компактен дизајн
 • 10.9 cm LCD екран
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 80.000 страни.

Recent Projects

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3070

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем