Epson GT-1500

Epson GT-1500

Документ скенер со вграден автоматски додавач на хартија

                                                                     Главни карактеристики

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање:1200x2400dpi
 • Оптичка резолуција :600x1200dpi
 • Големина на формат : A4
 • Брзина на скенирање: црно-бело 18стр/мин, колор 12 стр./мин.
 • Автоматски додавач на хартија: 40 страни
 • Капацитет на скенирање: 400 стр.на ден
 • Светлосен извор : ReadyScan LED технологија
 • Без време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. АBBYY FineReader® Sprint 5.0 (MacOS),
 2. ABBYY FineReader® Sprint 6.0 (Windows),
 3. Presto
 4. Page Manager 8
 5. Epson  Event Manager
 6. Epson Scan
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 3.9 kg

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем