Epson EB-460

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ

 

 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 3000 ANSI lm
 • Бела осветленост : 3000 ANSI lm
 • Резолуција : XGA, 1024 x 768
 • Контраст : 2.000:1
 • Животен век на ламба : 4000 часа (еко. мод)
 • Бучност : 28 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A,
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi (опциски),
 4. Мрежна меѓуврска
 5. HDMI in,
 6. S-Video in,
 7. RGB in (2x),
 8. VGA in (2x),
 9. VGA out,
 10. RS-232c
 11. Audio in (2x)
 12. Microphone
 • Тежина : 6.2 kg
 • Држач за ѕидна монтажа
 • Гаранција:
 1. 1 год, на уред
 2. 1 год или 1000 раб.саати на ламба

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ  

LQ-50 ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 17.484 денари + 5%ДДВ