Epson L655

Epson L655

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем                                                              

Главни карактеристики:

 • Брзина при црно-бело ISO печатење: 13.7 стр./мин.
 • Брзина при колор ISO печатење: 7.3 стр./мин.
 • Брзина при црно-бело ISO дуплекс печатење: 6.5 стр./мин.
 • Брзина при колор дуплекс ISO печатење: 4.5 стр./мин.
 • Резолуција на скенер: 1200dpi
 • Меѓуврска: USB,Wi-Fi,Ethernet.
 • Дуплекс (двострано) печатење
 • ADF – Automatic Document Feeder / 30 листа
 • Факс функција
 • Дебелина на хартија: од 64 g/m2 до 250 g/m2
 • Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  11 W
 • Капацитет на магацин за хартија : 150 листови
 • Вклучени во паковањето : 8 шишиња (6 x 70ml колор и 2 x 140 црно) оригинално мастило.
 • Компактен дизајн
 • LCD монитор
 • Поддршка за Win. и MAC. OS.
 • Епсон гаранција: 1 год. или 50.000 страни.

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем