EH-TW3200

EH-TW3200

В.П. за домашно кино / Full HD                                                                                             Главни карактеристики:

 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 1800 ANSI lm
 • Бела осветленост : 1800 ANSI lm
 • Резолуција : Full HD, 1920 x 1080
 • Контраст : 25.000:1
 • Животен век на ламба : 4000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 30 – 300 инчи
 • Бучност : 22 dB ( еко. мод )
 • Видео влез :
 1. (2x) HDMI,
 2. RCA,
 3. S-Video
 • Компјутерски влез:
 1. Мрежна меѓуврска
 2. (2x)HDMI in,
 3. VGA in
 • Дигитален влез:
 1. (2x) HDMI
 • Контролен влез:
 1. RS-232c
 • Тежина : 7.3 kg
 • Гаранција:
 1. 2 год, на уред
 2. 3 год или 3000 раб.саати на ламба

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ