EB-Z8000WU

EB-Z8000WU

В.П. за кино, музички настани, конференции и изнајмување                                                                                             Главни карактеристики:

 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 6.000 ANSI lm
 • Бела осветленост : 6.000 ANSI lm
 • Резолуција : WUXGA, 1920 x 1200
 • Контраст : 5.000:1
 • Животен век на ламба : 3.500 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 60 – 500 инчи
 • Бучност : 32 dB ( еко. мод )
 • Meѓуврска :
 1. HDMI,
 2. DVI,
 3. RS-232c,
 4. S-Video,
 5. Мрежна меѓуврска
 6. VGA in
 7. VGA out
 8. Wi-Fi (опциски) за EB-Z8050W
 9. 1×5 BNC in
 • Тежина : 22 kg
 • Гаранција:
 1. 3 год. на уред
 2. 1 год. или 1000 раб.саати на ламба

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ