EB-Z10005

EB-Z10005

В.П. за кино, музички настани, конференции и изнајмување                                                                                             Главни карактеристики:

 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 10000 ANSI lm
 • Бела осветленост : 10000 ANSI lm
 • Резолуција : XGA, 1024 x 768
 • Контраст : 5.000:1
 • Животен век на ламба : 3.500 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 60 – 500 инчи
 • Бучност : 35 dB ( еко. мод )
 • Meѓуврска :
 1. (2x) HDMI,
 2. RS-232c,
 3. S-Video,
 4. Мрежна меѓуврска
 5. VGA in
 6. VGA out
 7. Wi-Fi (опциски)
 8. 1×5 BNC in
 • Тежина : 22 kg
 • Гаранција:
 1. 3 год. на уред
 2. 1 год. или 1000 раб.саати на ламба

Recent Projects

Honeywell Solaris 7980G

повеќе-линиски бар-код читач на сталакт                

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L3151

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем