EB-X25

EB-X25

В.П. за бизнис намена                                                                                             Главни карактеристики:

 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 3500 ANSI lm
 • Бела осветленост : 3500 ANSI lm
 • Резолуција : XGA, 1024 x 768
 • Контраст : 10.000:1
 • Животен век на ламба : 6000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 30 – 300 инчи
 • Бучност : 29 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. RS-232c,
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Мрежна меѓуврска,
 4. HDMI in,
 5. S-Video in,
 6. RGB in,
 7. VGA in (2x),
 8. VGA out,
 9. Audio in (2x),
 10. Audio out
 • Тежина : 2.6 kg
 • Преносна чанта е вклучена во паковањето
 • Гаранција :
 1. 2 год, на уред
 2. 1 год или 1000 раб.саати на ламба

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ