EB-1450Ui

EB-1450Ui

В.П. за образовни институции / интеркативен со ултра кратка леќа                                                                                             Главни карактеристики:

 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 3100 ANSI lm
 • Бела осветленост : 3100 ANSI lm
 • Резолуција : WXGA, 1280 x 800
 • HD Ready
 • Контраст : 3.000:1
 • Животен век на ламба : 5.000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 60 – 100 инчи
 • (2x) интерактивни пенкала
 • Бучност : 28 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A (x2),
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi,
 4. Мрежна меѓуврска,
 5. HDMI in,
 6. Display port
 7. S-Video in,
 8. RGB in,
 9. VGA in,
 10. VGA out,
 11. RS-232c,
 12. Audio in (2x),
 13. Microphone
 • Тежина : 5.3 kg
 • Држач за ѕидна монтажа
 • Гаранција:
 1. 1 год, на уред
 2. 1 год или 1000 раб.саати на ламба

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем