EB-1761W

EB-1761W

В.П. за бизнис намена                                                                                             Главни карактеристики:

 • Технологија на проектирање : 3LCD
 • Колорна осветленост : 2600 ANSI lm
 • Бела осветленост : 2600 ANSI lm
 • Резолуција : WXGA, 1280 x 800
 • Контраст : 2.000:1
 • Животен век на ламба : 4000 часа (еко. мод)
 • Големина на проектирана слика : 30 – 30 инчи
 • Бучност : 30 dB ( еко. мод )
 • Меѓуврска :
 1. USB 2.0 Type A,
 2. USB 2.0 Type B,
 3. Wi-Fi (опциски),
 4. HDMI in,,
 5. RGB in,
 6. VGA in
 • Тежина : 1.68 kg
 • Преносна чанта е вклучена во паковањето
 • Гаранција :
 1. 2 год, на уред
 2. 1 год или 1000 раб.саати на ламба

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем