DFX-9000

DFX-9000

9 x 4 пински игличен печатач                                                              

                                                           Главни карактеристики:

  • Број на колони : 136 колони
  • Број на копии : оригинал + 9 копии
  • Брзина : 1550 cps HSD (10 cpi)
  • Резолуција на печатење : 240 x 144 dpi
  • Животен век на главата : 200 милиони удари / игла
  • Меѓуврска : USB, паралелна, сериска порта, опција за мрежно поврзување
  • Тип на хартија : единечна и континуирана
  • Епсон гаранција: 1 годинa

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем