Citizen CT-S4000

Citizen CT-S4000

Термички ПОС печатач

                                                                     Главни карактеристики

  • Метод на печатење : термички
  • Брзина на печатење :  до 150 mm / sec.
  • Ширина на хартија : до 104 mm
  • Дебелина на хартија : 65 – 150 µm
  • Резолуција: 203 dpi
  • Можност за печатење на баркодови:
  • UPC-A; UPC-E; EAN-13 (JAN-13); EAN-8(JAN-8); CODE39; CODE93; CODE128; CODABAR(NW-7); PDF 417
  • Автоматски секач : да
  • Меѓуврска :
  1. USB

Recent Projects

Epson L15160

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson M2140

мултифункциски моно печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L1110

колор печатач со фабрички вграден ITS систем            

Epson L3111

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем