Perfection V750Pro ПРОМО

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 6400 dpi
 • Оптичка резолуција :6400 x 9600dpi
 • Оптичка густина : 4 Dmax
 • Големина на формат : A4
 • Поддршка за скенирање на филмови: 35mm/филм, 4 x 6 рамки
 • Оптички сензор : Matrix CCD
 • Светлосен извор : Cold Cathode Fluorescence Lamp with ReadyScan LED технологија
 • Без потребно време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. Adobe® Photoshop Elements 10
 2. SilverFast SE 8 plus
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 6 kg

Recent Projects

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ  

LQ-50 ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 17.484 денари + 5%ДДВ