Perfection V700 Photo ПРОМО

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ

 

 • Тип на скенер : рамен скенер
 • Резолуција на скенирање : 6400 dpi
 • Оптичка резолуција :6400 x 9600dpi
 • Оптичка густина : 4 Dmax
 • Големина на формат : A4
 • Поддршка за скенирање на филмови: 35mm/филм, 4 x 6 рамки
 • Оптички сензор : Matrix CCD
 • Светлосен извор : Cold Cathode Fluorescence Lamp with ReadyScan LED технологија
 • Без потребно време за загревање
 • Вклучен софтвер :
 1. Adobe® Photoshop Elements 10
 2. SilverFast SE 8
 • Меѓуврска : USB 2.0 type B
 • Тежина : 6 kg

Recent Projects

Epson L1455

А3+ колор мултифункциски печатач со фабрички вграден ITS систем        

Epson L6190

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4160

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем          

Epson L4150

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем