• SOFTWARE - EPSON - ELO TOUCH - HONEYWELL - GENIUS - DSIC - METROLOGIC •

projector screen
Самостоечки екрани за видео проекција

  Изберете екран за видео проекција соодветен за мали/средни презентациски простории и образовни иституции од производите на DINON и EPSON

el screen
Автоматизирани екрани за видео проекција

  SCREENLINE екраните за видео проекција се изработуваат по највисоките критериуми за квалитет.

roll unit screen projector
Ѕидни екрани за видео проекција

  Избор на различни димензии, подлоги, материјали, на екрани за видео проекција, согласно Вашите потреби.