ПРОМОЦИИ

Rasprodazba_SCC_racni terminali-page-001

Portfolio

Epson V19

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  4.133 денари + 5%ДДВ  

Epson EB-460

ПРОМОТИВНА ЦЕНА:  71.920 денари  + 18%ДДВ  

Perfection V750Pro ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 43.338 денари + 5%ДДВ  

Perfection V700 Photo ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 32.798 денари + 5%ДДВ  

LQ-50 ПРОМО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 17.484 денари + 5%ДДВ

Star Micronics SM-T300

ПРОМОТИВНА ЦЕНА: 18.538 денари + 5%ДДВ   Превземи повеќе инфо:

ScrollToo 200 optical USB white-pink

ЦЕНА: 261 денари + 5%ДДВ  

NX Elite USB

ЦЕНА: 366 денари + 5%ДДВ  

Traveler P330

ЦЕНА: 589 денари + 5%ДДВ